About me #day 1


Imagine

            Ana-Maria este numele meu. Sunt din Tulcea și am 18 ani. Am un temperament vulcanic, plin de viață și energie. Sunt născută în zodia Pești iar acest lucru mă face să cred că de aici se trage iubirea mea nesfârșită pentru mare. Mă caracterizează nevoia de nou și cunoaștere, încăpățânarea, spiritul critic extrem de dezvoltat și dorința de exprimare pe care o am indiferent de oră sau situație. Sunt extrem de comunicativă, ador să lucrez cu oameni, să lucrez în echipă (mi se pare unul dintre cele mai greu de realizat lucruri, dar totodată și unul dintre cele mai satisfăcătoare), iar dacă oamenii cu care interacționez sunt și persoane nou întâlnite, provocarea este la un nivel mai înalt.

           Îmi plac competitivitatea și activitățile din afara ariei de învățământ. Experiențele de genul concurs la care am participat sunt din diverse domenii și au urmărit, fiecare în parte, dobândirea altor aptitudini. Mă atrage jurnalismul, atât în subdomeniul televiziune cât și ceea ce înseamnă presa scrisă, și avocatura. Am în plan să fructific aceste atracții prin urmarea unor facultăți de profil și lucru în domeniu.

          Dacă tot anul acesta este unul important în viața mea, când am ajuns la stadiul “maturității” cum i se spune printre oameni vârstei de 18 ani, am hotărât sa îl marchez cu schimbări importante și de durată. Prima a fost începerea pregătirii pentru obținerea permisului de conducere și cea de-a doua o reprezintă debutul blog-ului. Dorința aceasta de blog, pornește din interior; din dorința de exprimare a unei opinii personale, a unui punct de vedere distinct asupra lucrurilor prezente în viețile noastre. Încerc să-mi construiesc viața într-un mod cât mai frumos, să zâmbesc cât de mult pot și să mă bucur de fiecare lucru mic de care am parte.

            Octavian Paler spunea: “Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată.” este o replică după care încerc să mă ghidez și care-mi place foarte mult; încerc să iau de la viață tot ce-mi dă și să-i epuizez vibe-ul pozitiv și să culeg de la fiecare om din jurul meu zâmbete sincere și sentimente pure cu care să-mi hrănesc optimismul și starea de bine.

         Îmi doresc cei mai bun pentru mine și oamenii pe care i-am ales să fie în jurul meu, iar pentru acest blog o viață lungă și încărcată.

3 comments

  1. Am un temperament vulcanic*
   Sunt nascuta in zodia Pesti*
   Totusi, stai bine la capitolul gramatica, exceptand micile lacune. Apreciez curajul!
   Sfat. Daca te-ai decis sa alegi jurnalismul, iti recomand Universitatea Hyperion. Bucurestiul este singurul oras in care ai putea profesa cu adevarat, iar aceasta universitate, privata, pune accentul pe practica, nu pe teorie. Restul sunt degeaba…stiu din propria experienta.

   Like

   1. Multumesc pentru corecturi si pentru sfat. Imi poti scrie pe facebook mai multe impresii pe viitor, daca ai placerea. Orice apreciere critica este constructiva !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s