De casa noua


16

                Am o multime de lucruri de povestit ! Sa ne apucam de treaba !

                In principiu acest articol, #afteralongtime, trebuie sa cuprinda scuzele de rigoare pe care vi le adresez pentru inactivitatea mea. Nu prea am scuze pentru asta, si nici nu vreau sa va ofer motive banale. Motivele pentru mine sunt intemeiate, am trecut printr-o perioada de tranzitie, dar care m-a facut foarte fericita, implinita si m-a ajutat sa-mi acumulez multa energie.

                O prima veste minunata este ca m-am mutat in Bucuresti. Imi doream asta de foarte mult timp, iar acum, mi-am implinit dorinta. Locuiesc intr-o zona foarte frumoasa, la granita dintre cele mai aglomerate locuri si cele mai putin aglomerate, dar mi se pare ca sunt aici dintotdeauna, si ca pot ramane in continuare. O a doua veste ar fi faptul ca sunt studenta, da, cu acte in regula: studenta in cadrul Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti, la specializarea Comunicare si Relatii Publice (putem nota asta ca pe o a doua dorinta indeplinita). Si o a treia veste minunata este de fapt, o promisiune, pe care mi-o fac mie si voua, aceea ca voi dedica mult mai mult timp, atentie si entuziasm blogului. Vreau sa imi continui activitatea aici, si sa devina un produs frumos si care sa va inspire.

                Cam atat cu povestitul despre ce mi s-a intamplat mie in ultima vreme, si cum Universul a lucrat pentru a ma ajuta sa-mi indeplinesc dorintele. Sper ca ultima perioada de timp v-a fost si voua una benefica, si plina de impliniri.

                Nici n-am inceput bine facultatea, ca a si inceput culesul de roade. Weekend-ul trecut am luat parte la un workshop la Bran, organizat de proiectul RePere in Comunicare. Au fost 3 zile minunate, alaturi de oameni cu un vibe pozitiv si foarte inteligenti. Mai multe despre asta vom povesti in urmatorul articol, la care lucrez deja. Este un subiect care merita o atentie deosebita.

                Sper ca fluturasii pe care ii am acum sa vi-i transmit si voua, si entuziasmul, iar asta sa aiba ca efect pe termen lung o saptamana productiva si incarcata de zambete !

                Kisses & hugs, Ana

P.S. #followme on #Instagram

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s