Sfarsit. Un nou inceput


Hello, frunzulitelor !!

Dupa muuulta vreme de pauza de la scris, am zis sa-mi reiau activitatea. Sunt un pic nostalgica dupa prea scurta vara 😦 dar ma incalzeste gandul ca am inceput ultimul an de liceu care se va termina cu repeziciune. Recunosc ca am fost o lenesa in ceea ce priveste blogul, si trebuie sa-mi fie rusine pentru asta, dar promit sa ma revansez.

Sa vedem ..

Cum altfel se putea termina o vacanta de vara (in care am muncit foarte mult) fara o excursie de neuitat? De mult timp imi doream sa ajung la Arad, unde s-a mutat acum doi ani prietena mea de suflet. Acum, la sfarsit de vara, mi-am implinit visul.

Nu vreau sa palavragesc prea mult in ceea ce priveste vizita propriu-zisa, pentru ca vreau sa las imaginile sa vorbeasca. Vor fi 3 zile reconstruite in imagini, in 3 posturi diferite si care sper ca va vor convinge cat e de frumos Aradul. E un oras care pe mine m-a captivat si in care m-am simtit minunat. Am intalnit oameni faini, care-ti zambesc la tot pasul, m-am plimbat cu tramvaiul pentru prima data si m-am simtit super (liniile de tramvai traversau longitudinal orasul si aveai impresia ca sunt pozitionate astfel chiar pentru ca tu sa te simti turist si sa admiri frumusetile orasului), am baut un smoothie AWESOME si m-am pierdut prin marele mall Atrium.

Cam atat pentru prima zi ! Pupici portocalii :*

IMG_3861

IMG_3866

IMG_3884

IMG_3885

IMG_3902

IMG_3936

IMG_3954

IMG_3958

xdx

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s